Hardenberg-ESGOO2

Het flipperen in die snackbar tegenover station Hardenberg ging Ronald en André erg goed af. Nu is 'the Junk Yard' ook wel een makkelijke kast. Als je eenmaal de sloopkogel aan het slingeren krijgt, mik je zo je balletje in de multiballsleuf. Even wakker blijven en de superjackpot en 'TOCK!' 'TOCK!' de vrijspelen vliegen je om de oren. Helaas konde deze niet verzilverd worden, want we moesten de trein terug nog halen. Een passend besluit van een ellendige dag! Laat ik het maar bord voor bord bespreken.
Op één zat invaller Herbert die zijn voorbereide variant tegen Hans Plasman op het bord kreeg. In dezelfde snackbar bleek Herberts hersluitbare Appelsientje toch in zijn rugzak leeggelopen. Schade: 1 notatieboekje en 1 Spanish Gambits boekje, die -geluk bij een ongeluk- toch al op de nominatie stonden om weggeflikkerd te worden. Je kunt nog zo goed uit de opening komen, als je tegenover HP zit en je ziet het ene spook na het andere, verlies je toch.
Op twee nou ja, de bottom-line zal zo langzamerhand wel duidelijk zijn.
Na deze wedstrijd blijven we met drie vragen zitten:
Zouden de Hardenbergers ons een biertje hebben aangeboden als de barman niet al tegen zevenen naar huis had gewild?
Zijn wij nou te netjes opgevoed of is het toch een beetje onbeleefd om tijdens de wedstrijd aan je tegenstanders te vertellen dat ze gaan verliezen?
Tegen wie laat Hardenberg punten liggen, zodat alles toch nog goed komt?
Afijn, eerst moeten we zelf maar eens de komende drie thuiswedstrijden zien te winnen. Onze volgende tegenstander Drienerlo plette VRIMOT met 6½-1½.

Hardenberg-ESGOO2

1 H.Plasman-Herbert :-(
2 K.Rooda-Anne :-|
3 J.vd Veen-Rogier :-|
4 R.Hendriks-Jan Willem :-(
5 H.Veneman-André :-|
6 D.Klooster-Ronald :-(
7 H.Kuik-Bertus :-)
8 A.Frijling-Anjo :-(
============== +
                5½-2½

Terug naar ESGOO2 homepage

Make your own free website on Tripod.com