ASG2-ESGOO2

Een telefoontje van Bertus vernaggelt mijn fijne droom. Aangeslagen weet hij nog net uit te brengen dat hij wegens zware griep onmogelijk kan spelen. 1: Geen paniek, 2: sterke koffie, 3: ledenlijst zoeken, 4: even een vierde invaller regelen. Kleine verschuiving in de opstelling en vol goede moed naar Apeldoorn.
Anne goeiedag-oh-zijn-jullie-al-begonnen;-waar-moet-ik-zitten Haitsma en Mark vandaag-schaken?-o-jee,-nou-ja-eigenlijk-niet-nou-ja-kan-wel-ja van der Leek spelen met wit remise, maar dat mag, want op bord 8 schopt namens ESGOO een onbekende met een hippe bril een Apeldooorns talentje in grootse Anjo-stijl van het bord. Helaas wordt Ronald voor-de-leeuwen Keizer langzaam maar zeker verslonden en gaat de teamleider zelf ook in tijdnood ten onder. Tussenstand 3-2 achter met drie onduidelijke stellingen over.
De teamleider laat zijn volgelingen eventjes alleen voor een korte analyse en dan komt Mark het goede nieuws van de 5-3 zege al melden. Rogier ik-gaf-wel-ergens-iets-weg-maar-ach Dijk, Hans Backup van Bekkum en Gerard zet-'m-op-6-en-win Grotenhuis wonnen -in verschillende verhoudingen- door stellingsvoordeeltjes, tijdsvoorsprong, ervaring en ja, misschien ook wel een beetje mazzel. Nou en?
Zoals het volgende staatje laat zien, scoorden de invallers 3˝ uit 4. Bedankt, mannen!

ASG2-ESGOO2

1 Anne :-|
2 Ronald :-(
3 Rogier :-)
4 André :-(
5 Hans :-)
6 Gerard :-)
7 Mark :-|
8 Anjo :-)
============== +
                3-5

Terug naar ESGOO2 homepage

Make your own free website on Tripod.com